نصب و راه اندازی

نصب و راه اندازی آسانسور

 

نصب آسانسور و بالابر سبک زندگی ساکنین یک ساختمان را به کلی تغییرمی دهد. روشن است چقدر حمل و نقل را آسان تر می کند و از بسیاری از آسیب های اسکلتی و عضلانی بالقوه و بالفعل ساکنین می کاهد. برای افرادی که معلولیت حرکتی دارند و در طبقه چندم یک ساختمان زندگی می کنند که ناگزیر است و البته از نظر اقتصادی هم برای مالکان یک آپارتمان می تواند به بالاتررفتن ارزش ملک شان منجرشود. بیشتر آسانسورهایی که در خانه ها نصب می شوند از انواع هیدرولیکی و کششی هستند که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. شاید مهم ترین تفاوت این دو نوع آسانسور سر و صدای آسانسورهای کششی است که در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیکی بسیار قابل ملاحظه است.

مهمترین عامل در قیمت تمام شده نصب و راه اندازی آسانسور ظرفیت آن می باشد که در واقع بر روی تمام عوامل و مراحل نصب از آماده سازی چاه و اسکلت گرفته تا ابزارهای هیدرولیکی و الکتریکی آن تاثیرمی گذارد.

نصب و راه اندازی آسانسور در یک ساختمان در حال ساخت با اضافه کردن آسانسور به یک ساختمان قدیمی بسیار متفاوت است. هم از این جهت که هزینه آماده سازی بسترهای مورد نیاز بسیار متفاوت است و هم نوع تجهیزات با توجه به عمر ساختمان فرق می کند. آسان ترین راه نصب آسانسور ساختمان در همان زمان ساخت است.

 

ردیف

مراحل نصب

کارفرما

پیمانکار

1

بازدید از محل پروژه جهت برداشت های لازم از محل نصب آسانسور شامل : امکان سنجی شرایط نصب ، وضعیت فیزیکی کارگاه و  ابعاد چاه ( عرض ، عمق ، ارتفاع چاه و چاله )

×

2

امکان سنجی و  ارائه نقشه های جانمایی آسانسور در داخل چاه و نقشه های آهنکشی با جزئیات مربوطه به کارفرما

×

3

ارائه شرح عملیات ساختمانی به کارفرما جهت شروع عملیات آهنکشی و عملیات بنایی مربوط به آسانسور

×

4

در اختیار گذاشتن انبار مناسب جهت دپوی اجناس مربوط به آسانسور و ابزار آلات

×

5

شاقول اندازی در داخل چاه در جهت بدست آوردن اندازه های دقیق آن پس از انجام آهنکشی و ارائه نقشه نهایی با توجه به ابعاد بدست آمده به کارفرما در جهت تایید شروع انجان کار

×

6

شروع عملیات نصب ریل های راهنما و درب طبقات و ارائه نقشه های دال بتونی موتورخانه

×

7

احداث کامل موتورخانه آسانسور ، اجرای دیوار چینی دور چاه ، سفید کاری و رنگ آمیزی دیوار های چاه و موتورخانه

×

8

ارائه برق سه فاز در موتورخانه آسانسور و نصب تابلو 3 فاز براساس آیین نامه ها

×

9

نصب کلیه قطعات مکانیکی آسانسور شامل : شاستی موتور ، موتور گیربکس ، نصب کابین و کادر وزنه ، سیم بکسل ها ، گاورنر ، پارشوت

×

10

راه اندازی : شامل کانال کشی و سیم کشی چاه و موتورخانه ، نصب پنل های فرمان کابین و پنل احضار طبقات ، نصب درب کابین ، و لته دربهای طبقات ، نصب تراول کابل ، تنظیمات دربهای طبقات ، بالانس کابین

×

رعایت موارد ایمنی:

 

در تمامی دوره نصب آسانسور به جهت وجود پرتگاه در مقابل فضای دربهای آسانسور نصب حفاظ ایمنی مقابل دربها و فضاهایی که حالت پرتگاه دارند الزامی است و باید با نصب تابلوهای احتیاط و هشدار از بروز هر گونه حادثه ای جلوگیری نمود.

 

آسانسور پس از نصب کامل به مرحله راه اندازی و تحویل موقت میرسد و به همراه قرارداد سرویس و نگهداری یکساله به شرکت استاندارد معرفی شده و پس از اخذ گواهینامه استاندارد به مالک ساختمان تحویل قطعی میشود و سرویس ونگهداری به صورت ماهانه انجام میشود.